Nieuwe clubhuis

Update nieuwe clubhuis 7 november en rijdag 8 november 2021

Update nieuwe clubhuis 30 oktober 2021

Vandaag is de geul dicht gemaakt waarin de elektrakabel en de lucht- en waterleiding ligt. Daarnaast is er verder gewerkt aan de binnenwanden van de WC's en de bezemkast.
Wat ook niet onvermeld mag blijven is dat de kabouters op woensdag ee start hebben gemaakt met de vliering in het materiaalhok.

Er is dus weer veel werk verzet!

Het bestuur is voornemens om, zodra de elektra erin zit, de binnenwanden klaar zijn en alle deuren goed dicht kunnen, een winterstop in te lassen.
We hebben al veel zaterdagen besteed aan de bouw en een periode van rust is ook goed om te nemen. Dit laten wij bijtijds weten. In het voorjaar zullen we dan weer verder gaan.

Foto's: Rene Nieuwenhuis en Karel Schimtz

Update nieuwe clubhuis 02 oktober 2021

Na een korte onderbreking is op zaterdag 2 oktober weer verder gewerkt aan ons clubgebouw. Een klein gezelschap van 2 en later 4 leden hebben de deuren van de algemene ruimte en de opslag geplaatst.

Voor de komende zaterdagen staat het verder afwerken op het programma en zodra de deuren van de opslag helemaal gereed zijn moeten de overgebleven containers leeg gemaakt worden. Met name de materiaal container vergt veel handjes. Dus hierbij gelijk een oproep: Kom op zaterdag helpen, er is werk genoeg.

Foto's: Marscha Schimtz- Enters

Update nieuwe clubhuis 16 oktober 2021

Op zaterdag 16 oktober is er weer hard gewerkt aan ons clubgebouw. De buitenzijde, m.u.v. de veranda is bijna klaar.
Vandaag zijn de windveren aan de kopse zijde erop gezet en de afwerking aan de onderzijde bij de overgang tussen het metselwerk en de houtenopbouw.
Binnen zijn de eerste stenen gelegd voor de binnenwanden zodat de eerste contouren ook zichtbaar worden.
Buiten is verder de septictank in het eerder gegraven gat geplaatst en de aansluiting naar de overstort. Als de WC geplaatst is kan deze gebruikt worden.
Kortom door een flinke ploeg zijn er flinke vorderingen gemaakt.
Voor volgende week staan er weer andere klussen te wachten dus jullie hulp is weer hard nodig. Niet alleen aan het gebouw maar ook het baanonderhoud moet blijvend gedaan worden.
Dus hopelijk tot volgende week, de koffie staat klaar.

Foto's: Rene Witteman en Erwin Nieuwenhuis

Update nieuwe clubhuis 04 september 2021

Ook op de eerste zaterdag van september is er weer hard gewerkt door een aantal clubleden aan ons nieuwe clubhuis.
De dakbedekking is helemaal klaar, dus we zijn waterdicht. Alleen nog de randen afwerken. Daarnaast is een start gemaakt met de rioolaansluiting.
Zo komen we steeds een stukje verder bij het voltooien van ons clubgebouw. Hoewel er nog veel werk in zit.

Foto's: Frank van den Berg en Rene Witteman