Update over het clubgebouw:
Zaterdag is veel tijd gaan zitten in het leeghalen en demonteren van ons oude clubgebouw, alle inventaris uit het gebouwtje is verhuisd en opgeslagen, om voldoende afstand van elkaar te behouden bestaat de werkploeg uit enkele clubleden.
Twee van de drie containers zijn gesloopt en afgevoerd, een begin is al gemaakt.
Als deze afgevoerd zijn kunnen we beginnen met het uitzetten van de fundatie voor het nieuwe gebouw.
Hierbij een paar plaatjes van de vorderingen.

Veel oude bouwmaterialen zijn vandaag afgevoerd naar de stort.
Twee van de drie containers zijn in stukken gesneden en de delen zijn verplaatst zodat de oudijzerboer ze makkelijk kan opladen.
Al met al een volle dag flink aanpakken met een paar man, er is uitstekend werk verricht 👍

(Foto's E. Nieuwenhuis)

Op 10 april 2021 zijn weer een aantal clubleden verder gegaan met de ontmanteling van de bestaande containers.

• De containers zijn verder leeggehaald.
  • De inventaris die bewaard moet worden of op een later tijdstip wordt aangeboden aan de leden is opgeslagen bij Peter.
  • De meest linker container is afgescheiden van de andere container en afgesloten.
  • De containers die eerst weg moeten zijn voor een deel al opengesneden.
  • Het dat is eraf gehaald. (We schrokken ons rot van de hoeveelheid steenwol die eraf kwam).
  • Er is een deel van de isolatie afgevoerd naar de stort.
  • Etc. etc.

Op 27 maart 2021 zijn een aantal clubleden van de bouwcommissie en het bestuur van start gegaan met de ontmanteling van de bestaande containers.

• De kasten met tijdschriften en papieren worden tijdelijk bij Karel op de zaak opgeslagen.
  • Veel levensmiddelen en snoep bleek ver over de datum is weggegooid of tijdelijk bij mensen thuis in bewaring.
  • Het plafond is eruit gehaald.
  • De keukenblok is gesloopt.
  • De opbergbanken aan de zijkant zijn eruit gehaald.
  • Veel spullen zijn vakkundig verbrand.
  • Er zijn ruim 2000 metselstenen gehaald om de borstwering te metselen. Gesponsord door Erwin Nieuwenhuis.