Uitnodiging Deelname Open Dag 2019 Rading Spoor

Het is dit jaar 40 jaar geleden, dat de 1e paal van ons banencomplex door burgemeester Panis van Maartensdijk geplaatst werd. Na 5 maanden arbeid van de Rading Spoor clubleden werd onze baan op 1 september 1979 feestelijk in gebruik genomen.

Dit heugelijke feit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom wordt dit jaar onze jaarlijkse “Open Dag” extra groots gevierd.

Zoals altijd is deze Open Dag de laatste zaterdag van augustus, dit maal voor de 43e keer, op

 

31 augustus 2019

 

De locatie is, zoals vertrouwd, nog steeds ons Rading Spoor banencomplex, achter Karnemelksweg 8, Hollandsche Rading. (Het ziet er naar uit dat we hier nog lang kunnen blijven).

Iedereen is van harte welkom om deze dag bij te wonen en zijn modellen (in aanbouw of werkend) mee te nemen en tentoon te stellen. Er is altijd veel belangstelling van mede modelbouwers, maar zeker ook van bewoners uit de omliggende plaatsen. Voor velen is ons jaarlijkse evenement een mooie afsluiting van hun zomervakantie !

Voor stationaire of in aanbouw zijnde modellen zijn er kramen beschikbaar. Voor trekkers, walsen en locomotieven is er volop gelegenheid om te rijden in het bos en op de spoorbanen met een spoorwijdte van 3,5”, 5”en 7 ¼”. Voor de spoor 1 modellen kan gebruikt gemaakt worden van onze vast opgestelde spoor 1 tafel.
Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden, u ontvangt van ons koffie of thee en een eenvoudig lunchpakket.

Dit jaar sluiten we de Open Dag af met een BBQ voor de deelnemers. De kosten hiervoor bedragen € 10 per persoon.

We nodigen onze mede-modelbouwers en stoomvrienden van harte uit om deel te nemen aan het evenement!

 

Bezoekers van onze website die zich willen aanmelden worden verzocht contact voor de inschrijving op te nemen met

Frans Nieuwerth

Evenementen Commissie Rading Spoor

evenementen@radingspoor.nl

06 22925490

 

Om de inschrijving te vereenvoudigen kunt u vast het bijgaande formulier invullen en terugsturen per mail naar bovenstaand emailadres of per post naar het adres op het formulier.

 

N.B.: De modellen die onder stoom worden gebracht moeten voldoen aan de voorschriften, en waar van toepassing moeten keuringspapieren aanwezig zijn. Wij zullen hierop controleren, zorgt u alstublieft dat uw keuringspapieren in orde zijn.
In verband met de veiligheid en verzekering willen wij u erop wijzen dat de minimum leeftijd voor het rijden (als machinist) op een locomotief of trekker 16 jaar is. De maximale asdruk op de 7,25” baan is  150 kg.