Update bouw 21 9 april 2022

Vandaag is er verder gewerkt aan de keuken en heeft Karel de electra verder afgemaakt. 

Rene Witteman en Johan v/d Werf hebben het keukenblad gemonteerd. Dat was een behoorlijke klus door alle sparingen die gezaagd moesten worden.

Ander leden, John en Marcel hebben opgeruimd in het clubhuis. De barkrukken zijn ondermeer afgevoerd. Veel afval is afgevoerd en spullen die op de tafels stonden zijn uitgezocht. Nu de keuken klaar is kunnen alle spullen die daar thuis horen daar neergezet worden. Dat geeft weer ruimte in de rest van de kastenwand.

Last but not Least: Rene Nieuwenhuis heeft ronde de hoge draaischijf opruimwerk verricht. Ondermeer de asbakken onder de baan geleegt en dennenaalden weggeveegd.

Kortom er is weer volop werk verzet. Nu de keuken klaar is, op enkele kleine details na, kan de rest worden afgemaakt. Met een beetje geluk wordt binnenkort gestart met de overkapping van de verranda. Op 18 juni is de opening van het clubhuis en we hopen dat het dan helemaal gereed is en er genoten kan worden van ons clubhuis.

Voor de komende zaterdagen moet er voor de spoor-1 tafel nog wat afval worden afgevoerd.
De rails uit hoofddorp moet worden uitgezocht. 50 Meter gaat naar Stoomtram Hoorn Medenblik en de rest komt tijdelijk achter het clubhuis te liggen tot dat de sporen naar de rijtuigenloods kunnen leggen. Maar dat is voor na de afbouw van het clubhuis.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image